Kistarcsai Városi Művelődési, Sportközpont és Könyvtár
Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
2143 Kistarcsa, Kossuth Lajos utca 23.

CSIGAHÁZ


Csigaház - 2143 Kistarcsa, Deák Ferenc u. 1.

A 120 főt befogadó, szükséges technikai eszközökkel ellátott kultúrház biztosít próba lehetőséget a különböző öntevékeny csoportoknak, de tanfolyamok, műsorok, ünnepélyek, gyűlések megtartására is ott kerül sor. A kultúrház lehetőséget ad a vásárosok portékáinak megismerésére is. A Csigaházban évente rengeteg látogató megfordul, amely a város és mára a térség egyik legforgalmasabb közösségi tere, valamint rengeteg helyi társadalmi szervezet és kultúrális csoport állandó bázisa. Sok más mellett a közkedvelt és méltán híres Pannónia Néptánccsoport táncpróbáinak nagy része is itt zajlik.

 

Csigaház terembérlés

Az intézmény adottságai és lehetőségei:

A közelmúltban felújított 120 főt befogadó reprezentatív nagytermünkben kulturális rendezvények, konferenciák és más, egyéni szervezésű események- vásárok, termékbemutatók- rendezésére van lehetőség. Az intézmény terme lehetőséget ad mozgásművészeti foglalkozásokra, táncos jellegű tanfolyamokra, melyhez tükrös falrész áll rendelkezésre. A terem berendezése a mindenkori aktuális program igényeinek megfelelően alakítható ki. Az épületben női-férfi WC, büfé kialakítására alkalmas hely, valamint öltözők és színpad található. A színpad kb. 6×6 m, mely 4×8 m nagyságú dobogóval egészül ki. A színpad fényei esetenként kiegészítést igényelnek (a befogadott színházi előadások speciális igényei szerint). 

Igény esetén asztalokat, székeket biztosítunk. A Csigaházban megtartott rendezvényeken lehetőség van evőeszköz és terítő bérlésére is. A teremfoglalás idejébe az előkészítés és az elpakolás idejét is bele kell számolni!

Bérleti díj: 6000 Ft / óra

Csigaház elérhetőség

Cím: 2143 Kistarcsa, Deák Ferenc u. 1.
Telefon: 06-20-568-75-98
E-mail cím: info@vmsk.hu