Kistarcsai Városi Művelődési, Sportközpont és Könyvtár
Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
2143 Kistarcsa, Kossuth Lajos utca 23.

HELYISÉGBÉRLET

A település kulturális és sportéletének központja a Művelődési Ház, a Könyvtár intézménye illetve a Városi Sportcsarnok. Azon túl, hogy saját rendezvényeit szervezi, ingyenesen helyet ad a településen működő egyesületeknek, alapítványoknak és az önszerveződő csoportoknak, próbák és rendezvények megtartása céljából. A Művelődési Ház intézményeinek helyiségei magánszemélyek és cégek számára is elérhetőek, kedvező áron bérelhetőek.

Csigaház

A közelmúltban felújított 120 főt befogadó reprezentatív nagytermünkben kulturális rendezvények, konferenciák és más, egyéni szervezésű események- vásárok, termékbemutatók- rendezésére van lehetőség. Az intézmény terme lehetőséget ad mozgásművészeti foglalkozásokra, táncos jellegű tanfolyamokra, melyhez tükrös falrész áll rendelkezésre. A terem berendezése a mindenkori aktuális program igényeinek megfelelően készül el. Az épületben női-férfi WC, büfé kialakítására alkalmas hely, valamint öltözők és színpad található. A színpad kb. 6×6 m, mely 4×8 m nagyságú dobogóval egészül ki. A színpad fényei esetenként kiegészítést igényelnek (a befogadott színházi előadások speciális igényei szerint).

Igény esetén asztalokat, székeket biztosítunk. A Csigaházban megtartott rendezvényeken lehetőség van evőeszköz és terítő bérlésére is. A teremfoglalás idejébe az előkészítés és az elpakolás idejét is bele kell számolni!

Cím: 2143 Deák Ferenc utca 1.

Városi Sportcsarnok

Az újonnan átadott Sportcsarnok 299 fő befogadására alkalmas komplexum. A nagyszabású sportrendezvények, versenyek lebonyolítására alkalmas nagyterem mellett egy 40 m2 nagyságú terem, illetve a szabadtéri műfüves pálya bérlésére is lehetőség van.
Cím: 2143 Kistarcsa, Ifjúsát tér 3.

Sportcentrum

A Pecsenyiczki Mihály Sportcentrum Kistarcsán a Késmárki utca 15. alatt található. A 40 nm-es bérelhető klubhelység székekkel és asztalokkal ellátott.

Cím: 2143 Kistarcsa, Késmárki utca 15

Civil-Ház

Az épületben található 60 nm-es terem bérlésére van lehetőség, mely kisebb rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas. Igény esetén asztalokat, székeket biztosítunk.

Cím: 2143 Kistarcsa, Széchenyi u.33.

 

A bérlés pontos feltételeiről és árairól kérjük érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +36 20 568-7598
E-mail cím: info@vmsk.hu